Van Hoorne Entertainment Doornroosje De Musical 4+

Wie kust haar wakker, in Orpheus?
Sprookjes blijven boeien, na elf betoverende sprookjesmusicals -jaarlijks bezocht door meer dan 100.000 bezoekers- wordt nu Doornroosje wakker gekust. Met Doornroosje De Musical programmeert Orpheus het wereldberoemde verhaal over het lieftallige, maar nogal lang duttende prinsesje. Wij kiezen voor de versie van magische familievoorstelling, zodat niemand zich ook maar een minuut verveelt op ons theaterpluche.

Volledig nieuwe sprookjesmusical
Sita Vermeulen heeft de hoofdrol te pakken in deze volledig nieuwe sprookjesmusical. Zij was al eerder te zien als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien, ontbreekt niet. Het maakt zijn rentree en zorgt geheid voor een portie pit en humor. Het verhaal van Doornroosje kennen we. Ze is de mooiste van het land. Tot woede van de lelijke tovenares Fien die een slaapspreuk verzint waarmee het prinsesje in dromenland verzeilt raakt.

Een adembenemende en feeërieke voorstelling
In slaap sukkelen doet het publiek sowieso niet tijdens deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en humor! Doornroosje De Musical is een even adembenemende als feeërieke voorstelling voor kleintjes vanaf 4 jaar en de rest van het gezin!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar Orpheus, doe mee aan de sprookjes-verkleedwedstrijd en maak kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met alle acteurs in de foyer. Hét moment voor plaatjes en praatjes. En wie zin heeft kan ook nog even lekker dansen, tijdens de Sprookjesafterparty.

Bas Groenenberg regie | Met: Sita Vermeulen, Titus & Fien e.v.a.

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 4 tot 6 jaar
Cultuur
Zaal/Ruimte Rabobankzaal
  Van Tot Toelichting
€ 15.00 € 18.50

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 20 oktober 2019 13:30
Zondag 20 oktober 2019 16:00
Zondag 20 oktober 2019 13:30
Zondag 20 oktober 2019 16:00

Churchillplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
7314 BZ, Apeldoorn