Van Mozart tot Madonna Tania Kross

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen. Bijzonder, want tot Tania bleef de klassieke muziek binnen de muren van concertzalen. Tania Kross zingt nu in de mooiste zalen van Nederland, en brengt ons op die manier in aanraking met muziek die we anders niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt, en nu ook het onze.

Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen tot hedendaagse popprinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek. Van Mozart tot Madonna is een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen stuk voor stuk topmusici.

Publieksreacties:

Wat een geweldige voorstelling. Alles klopte; ik heb weer genoten!

Vernieuwend , prachtig orkest en wat zing je mooi Tania. Zo verschillend mooi, om kippenvel van te krijgen.”

Heel veel dank voor de prachtige voorstelling.”

Wij waren voor het eerst bij een concert van Tania Kross. Wat was dat vreselijk goed en mooi! Geweldige zang van Tania Kross natuurlijk, maar ook de band: wat een artiesten.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Variopoolzaal
  Van Tot Toelichting
€ 33.00 € 35.00

Vrijdag 14 februari 2020 vanaf 20:15