Verte (try-out) Sara Kroos

Over Sara Kroos
Sara Kroos staat al twintig jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl. Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen'. Sara Kroos is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en 'Verte' wordt haar negende solovoorstelling. In Heerenveen is een try-out van de voorstelling te zien.

Over de voorstelling
Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: ‘Verte’. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan.
‘Verte’ gaat over vooruitkijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? ‘Verte’ is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 22.50

Vrijdag 25 oktober 2019 vanaf 20:15

Fok Model.NdtrcItem.HouseNumber
8441 BR, Heerenveen