Verwendag 2020!

De verwendag wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, die al 8 maanden bezig is om deze dag tot een geweldig feest, en verwen dag te maken. De verwendag is eigenlijk spontaan ontstaan uit de groep Uitgekookt( 3 maal per jaar wordt er een avond georganiseerd, waar mensen met een verstandelijke  beperking, een geweldig diner voor ongeveer 100 mensen verzorgt. Op deze avonden wordt er gekookt en gebakken met hulp van enkele zeer ervaren koks, Cliënten serveren het eten en de drankjes de gehele avond. Tussentijds verzorgen zij ook nog enkele optredens plaats op het podium. Deze avonden zijn elke keer weer fantastisch om mee te maken. Nu is het natuurlijk zo, dat niet iedere cliënt aan Uitgekookt kan meewerken, daarom is het idee ontstaan om iedereen te kunnen laten genieten op deze dag.Toegang is gratis

Verwennerij 

 Op ons programma staan diverse activiteiten zoals een aantal luchtkussens, een verwenhoek waar de jongens en meisjes zich heerlijk kunnen laten verwennen, Kapsters knutselen aan je haar of je laat je nagels lakken, Wil je er vandaag anders uitzien, dan laat je je schminken, Verder hebben we een professioneel gezelschap clowns, dat een aantal optredens verzorgen tussen- en met de mensen. Ook is er tussen het publiek een ballonnenclown actief met het publiek bezig, om iedereen te vermaken.”

Kinderboerderij
Vorig jaar voor velen een superbeleving  Een heel laagdrempelige kinderboerderij. Heerlijk knuffelen met de liefste dieren. 

Verwenmarkt

Ook dit jaar is er op deze dag een verwenmarkt met voor ieder wat wils. 

Braskaarten
Voor de kinderen zijn braskaarten te koop voor 7 euro” waarmee zij terecht kunnen bij de diverse eetkramen zoals hamburgers, pannekoeken, ijs,durums  en drankjes welke op het terrein te verkrijgen zijn.
De hele middag zullen er diverse artiesten optreden op het grote podium.


Artiesten
De middag zal gevuld worden door fantastische optredens van diverse artiesten. 

Praktische informatie

Zondag 23 augustus 2020 Vanaf 12:00 tot en met 17:00