VVV agentschap Volkel, B&B De Brabantse Hoeve

p zoek naar een VVV-kantoor dat zeven dagen per week open is? Dan bent u bij de Brabantse Hoeve aan het goede adres. U kunt hier terecht voor informatie over de omgeving of voor een cadeaubon die zeker bij iedereen in de smaak valt. Wie wil nou niet zijn eigen cadeau uitkiezen?

Het personeel van de Brabantse Hoeve staat u graag te woord om u alle informatie over de mogelijkheden en deze mooie omgeving van Noord-Brabant te verstrekken. In de omgeving van Volkel zijn er namelijk vele bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn. Een greep uit de mogelijkheden:

 

De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig koffiehuis en fraai terras.

Geheel in de stijl van honderd jaar geleden, maar voorzien van alle moderne gemakken.

Daarnaast zijn wij een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Vele bruidsparen kiezen ervoor om in deze unieke sfeer elkaar het jawoord te geven.

Brabantse-Hoeve-koffiehuys

De boerensauna en jacuzzi met uitzicht op grazende paarden maken deze locatie extra bijzonder.

Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal.

 

De Brabantse Hoeve is het hele jaar geopend en biedt ruimte aan zakenmensen, vriendengroepen, families, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers

 

Dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur

 

VVV-agentschap Volkel

Brabantse hoeve
Zeelandsedijk 29

5408 SL Volkel

0413275070

0646200768