VVV Berg en Dal

Welkom bij de VVV Berg en Dal!
De VVV Berg en Dal, dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. U wordt bij de VVV Berg en Dal in het heuveldorp Groesbeek gastvrij ontvangen. De enthousiaste VVV vrijwilligers informeren u onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe u het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt.

Ook informeert de VVV u met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van de omgeving, want de VVV vrijwilliger is lokaal geworteld en van alle wetenswaardigheden uitstekend op de hoogte. Zo vertellen zij u de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn.
U ontdekt het zelf met een fietsroute door de omgeving.

Maar ook voor een bijzondere gelegenheid biedt de VVV in Groesbeek u allerlei mogelijkheden. Een groepsuitje of een lokaal souvenir met een verhaal en andere lokale streekproducten.

Ook voor de VVV Cadeaucard, De Nationale dinercheque, de Podiumcadeaukaart en de Bioscoopcard bent u bij de VVV aan het goede adres. Ga naar VVV Cadeaucards voor meer informatie.

Bent u onderweg en u wilt nog snel even wat weten? Deze website is ook geschikt voor uw mobiel of tablet. Zo heeft u alle toeristische informatie van de VVV altijd en overal bij de hand.
De VVV, daar kom je verder mee!

Praktische informatie

Ligging
Regio Rijk van Nijmegen Ja
Regio De Gelderse Poort Ja

Vanaf Maandag 1 april 2019 tot en met Vrijdag 1 november 2019

Dag Van Tot
Maandag 10:00 16:00
Dinsdag 10:00 16:00
Woensdag 10:00 16:00
Donderdag 10:00 16:00
Vrijdag 10:00 16:00
Zaterdag 10:00 16:00