The Hague Info Store

Je bezoek aan Den Haag start bij The Hague Info Store! Bij The Hague Info Store kun je zeven dagen per week terecht voor informatie en tips over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot de geheime plekjes van de stad: we adviseren je graag om je verblijf in Den Haag compleet te maken. The Hague Info Store is centraal gelegen in de Centrale Bibliotheek in de Haagse binnenstad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. En ook bij de andere (VVV-)informatiepunten in Den Haag kun je terecht voor toeristische informatie over de stad.

Informatie en tips
Bij The Hague Info Store kun je terecht voor alle toeristische en culturele informatie over Den Haag. De toeristische informatiegids (Nederlands en Engels) is hier gratis verkrijgbaar, net als meertalige folders van attracties en musea. De deskundige medewerkers geven je advies op maat voor een leuk dagje uit. En natuurlijk kennen zij ook de bijzondere en verborgen plekjes van de stad als je op zoek bent naar verrassende tips!

Entreetickets en vervoersbewijzen
The Hague Info Store verkoopt toegangskaarten voor het Mauritshuis, Gemeentemuseum Den Haag, Escher in het Paleis en Panorama Mesdag, zodat het niet nodig is om bij het museum zelf in de rij te staan. The Hague Info Store verkoopt ook openbaar vervoersbewijzen, zoals dagkaarten, kinderkaarten en meerdere dagen-tickets.

The Hague Info Store Producten
Naast informatie over de stad en het strand kun je bij The Hague Info Store ook terecht voor verschillende producten: plattegronden, stadswandelingen, fietskaarten, Haagse boeken en producten (zoals een Haagse Kakker en Haags Jantje), Holland-souvenirs en natuurlijk VVV-cadeaukaarten. Bij de hoofdlocatie van The Hague Info Store in het centrum kun je ook excursies, wandelingen, boottochten en rondleidingen boeken.

VVV Cadeaukaart en Giftcard
De VVV Cadeaukaart is de populairste cadeaukaart van Nederland. En niet voor niets! Iedereen vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen en zelf iets uit te mogen kiezen bij een van de 35.000 aangesloten winkels. Wil je de VVV Cadeaukaart iets persoonlijker maken, laat 'm dan in één van de geschenkenveloppen verpakken. Bij The Hague Info Store is ook de handige VVV Giftcard verkrijgbaar, dé cadeaukaart om online te shoppen. De Giftcard is te gebruiken bij online warenhuizen en trendy webshops. Naast de populaire VVV Cadeaukaart en Giftcard kun je bij The Hague Info Store ook terecht voor de Nationale Diner Cheque en de Bol.com-bon.

Excursies en groepsuitjes
Er zijn vele mogelijkheden voor excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Wat denk je van een stadswandeling waarin geheimen van het Binnenhof worden onthuld? Of een excursie speciaal voor kinderen? The Hague Info Store helpt je graag op weg bij het boeken van stadswandelingen, fietstochten, boottochten en andere excursies. Kom naar The Hague Info Store aan het Spui of bel ons voor advies!

Openingstijden
The Hague Info Store is zeven dagen per week, 363 dagen per jaar open. Kom dus vooral langs, ook voor een kop koffie, want er bevindt zich bij ons tevens een Coffee-star espressobar, en er is gratis wifi! Wij zijn een 'Pin Only'winkel.

The Hague Info Store op Whatsapp en Twitter
Wil je iets weten over je bezoek aan Den Haag? Stuur je vraag via WhatsApp (06-55376853) of Twitter (@vvvdenhaag). Wij zijn via WhatsApp en Twitter van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 15:00 uur bereikbaar, en we proberen je altijd zo snel mogelijk antwoord te geven.

Telefonische bereikbaarheid
De The Hague Info Store is telefonisch van maandag 9:00 uur tot en met vrijdag 17:00 uur bereikbaar op 070-3618860. In het weekend is de The Hague Info Store niet telefonisch bereikbaar, maar wel via Twitter: @vvvdenhaag.

Bereikbaarheid
The Hague Info Store is gevestigd in de Centrale Bibliotheek midden in het centrum van de stad. De The Hague Info Store ligt pal voor de tramhalte van de tramlijnen 1, 2, 3, 4, 6 en 17 en ook de bussen 22 en 24 stoppen direct voor de deur. Vanaf de treinstations Den Haag CS en HS is het tevens slechts tien minuten lopen. Vervoer met de auto is ook goed mogelijk. Neem vanaf de Utrechtsebaan afslag Centrum. Ga bij de stoplichten linksaf. Vervolgens rechtdoor het Prins Bernhardviaduct over. Diverse parkeergarages in het centrum van de stad zijn op loopafstand van de The Hague Info Store. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: Centrum / Stadhuis, Parking Spui, Turfmarkt, Muzenplein, Veerkaden, Pleingarage, Lutherse Burgwal, Grote Markt en Parking Wijnhaven Centrum.  

Praktische informatie

VVV
Regiogidsen Ja
Rondvaarten Ja
Skateroutes Ja
Souvenirs Ja
Stadsgids / Rondleiding Ja
Streekproducten Ja
Podiumkaart (Theater & Concertbon) Ja
VVV Cadeaubon Ja
VVV-arrangementen Ja
Bioscoopbon Ja
Bol.com Cadeaubon Ja
Falk-VVV Fietskaarten 1:50.000 Ja
Fietsverhuur Ja
Landelijke ticketservice Ja
VVV Dinercheque Ja
Plattegronden Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Verkooppunt VVV Cadeaubon Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden PIN

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00

Spui Model.NdtrcItem.HouseNumber
2511 BT, 's-Gravenhage