VVV Plasmolen-Mook

De gemeente Mook en Middelaar is de noordelijkste gemeente van Noord-Limburg en ligt in een gebied met een rijke historie. Met de Maas en de Mookerplas biedt de gemeente watersporters tal van recreatiemogelijkheden, met een grote camping, jachthavens, dagrecreatiestranden en de nodige restaurants waar je heerlijk kunt eten.

Deze en meer informatie uit de omgeving kun je halen bij de VVV Plasmolen Mook. Een VVV agentschap waar je onder andere terecht kunt voor diverse kaarten, plattegronden en fiets- en wandelkaarten van de omgeving. Ook bent u hier aan het juiste adres voor de VVV bon, Kiste Trui munten en op bestelling voor podium cadeaukaarten en bioscoopbonnen.

In VVV Plasmolen Mook is het Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock gevestigd. Hier wordt verteld over de plaatselijke geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog met behulp van onder andere touchscreen en korte presentaties over de verschillende onderwerpen. Stichting Huys te Moock heeft daarnaast twee wandelroutes en één fietsroute samengesteld door de omgeving van. Ook is er een Speurtocht naar de kist van Kiste Trui uitgezet. Leuk voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 13:00
Woensdag 10:00 13:00
Donderdag 10:00 13:00
Vrijdag 10:00 13:00
Zaterdag 10:00 13:00

Dag Van Tot
Zondag 11:00 14:00