Wildarrangement Beleef en Proef

Beleef en proef de Veluwe! Een totaal arrangement voor jong en oud, inclusief eten, drinken, en een wilde beleving!
Ontdek de geheimen van de Veluwe door een knapzakkentocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van een goeie twee uur wordt je meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild.Terug van de wandeling kun je er getuige van zijn hoe wild wordt bereid. Diverse barbecues worden aangestoken. Er wordt gebruik gemaakt van de Afrikaanse braai, keramische barbecues en de Ofyr. Er wordt verteld over de soorten hout, kerntemperaturen, high and fast barbecue of juist low and slow. Een deel van het dier wordt een stoofpot van gemaakt. In tussentijd kun je gebruik maken van de acht verschillende bieren van de tap. Of juist een kwaliteitswijn die later ook mooi zal passen bij het wild. Praktische tips: Denk aan goede loopschoeisel, hou rekening met een eventuele regenbui (waterdichte jas) en wees goed ter been. De mogelijkheid bestaat om tegen gereduceerd tarief een hotelkamer te boeken. Geniet dan eventueel de volgende dag van een bezoek aan Vierhouten.   

Praktische informatie

De prijs voor deelname aan deze dag bedraagt € 95,00 per persoon en is inclusief wildspeurtocht, vervoer naar beginpunt, knapzak, acht bieren van de tap, vier verschillende wijnen en een afsluitend diner.

Zaterdag 25 mei 2019 Vanaf 12:30 tot en met 18:30

* Programma: 12.30 uur inloop 13.00 uur Veluws wild speuren 15.00 uur koffie / thee 15.15 uur ontbenen en portioneren wild 16.15 uur bereiden van het wild op de barbecue 17.00 uur wilddiner 18.30 uur afsluiting

Nijverheidsweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8071 DH, Nunspeet