Wol & Weverij arrangement

Een unieke combinatie van natuur, cultuur en culinaire beleving!
Gedurende dit arrangement ontdekt u tijdens een dagvullend programma in de omgeving van de Strabrechtse Heide hoe de schaapskudde haar vacht ontwikkelt, welke in het Weverijmuseum volgens een ambachtelijke
methode tot een uniek product wordt verwerkt

Uitgebreide belevingstocht met stops in Geldrop, Heeze en Someren
De uitgebreide belevingstocht start bij kaffee Peijenburg te Geldrop met koffie of thee en een plateau met specialiteiten van echte Geldropse Peijnenburg Koek. Hierna fiets of rijdt u richting de Strabrechtse Heide en gaat u op zoek naar de schaapskudde van Stichting het Kempisch Heideschaap. Hier krijgt u een demonstratie schapen drijven. Na een heerlijke kop soep bij Heidecafé de Strabrechtse Heide, vervolgt de tocht richting het Keelven te Someren. Hier wordt een heerlijk lunchgerecht gepresenteerd. Via een mooie route keert u terug naar Geldrop voor een rondleiding door het Weverijmuseum; een interessant overzicht van de ontwikkelingen van de weeftechnieken van de laatste 100 jaar. Indien gewenst kunt u de dag afsluiten bij Kaffee Peijnenburg. Proef hier bijvoorbeeld één van de lokale speciaalbieren met een borrelplateau. Naast een borrelhap behoort dineren hier ook tot de mogelijkheden.

Uiterlijk 3 dagen op voorhand per mail reserveren
Dit arrangement kan gereserveerd worden van dinsdag tot en met zondag . Het arrangement start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het minimaal aantal deelnemers is 4 personen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 39.00 per persoon

Inclusief Koffie/thee met koek, bezoek aan de schaapskudde, soep met een consumptie, lunchgerecht met een consumptie, toegang tot het weverijmuseum en natuurlijk de routebeschrijving voor auto of fiets.

Vanaf Dinsdag 1 januari 2019 tot en met Dinsdag 31 december 2019

Dag Van Tot
Zondag 10:00 16:00
Dinsdag 10:00 16:00
Woensdag 10:00 16:00
Donderdag 10:00 16:00
Vrijdag 10:00 16:00
Zaterdag 10:00 16:00