Zomervakantie in het Land van Jan Klaassen

In Nederland barst de zomervakantie los. Tijd om er een dagje met de kids op uit te gaan. In Het Land van Jan Klaassen is het extra genieten deze zomer. Op warme dagen koel je af in de kleurrijke waterspeeltuin. Terwijl de kinderen spelen, relaxen de volwassenen op een van de vele loungeplekken. Geniet drie keer per dag van spectaculaire poppenkastvoorstellingen in het grootste poppentheater van Nederland en glijd met het hele gezin van de 4-baans turboglijbaan!
Op 6 minuten vanaf de A12 ligt dit unieke pretpark voor kinderen, met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier. 
 
Klim/klauter, schommel en rol! Maak een treinreis en ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan. Geniet van de poppenkast en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/ familiedag. Kom en beleef één van je leukste dagen. 
 
Het pretpark biedt veel mogelijkheden want behalve spelen, geniet je van traditioneel poppentheater. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en zonder lange wachtrijen. Buiten staan meer dan 60 speeltoestellen op 30.000m2 in een groene omgeving. Het indoor gedeelte [2000m2] is ideaal voor slecht weer. Er is een 4-baans turboglijbaan [40 m], trein door kabouterdorp en wiebeldieren voor de allerkleinsten. Een spookhuis, waterspeeltuin, doolhof, westerndorp, piratenschip, zweefauto’s, minidisco, springkussens en nog veel meer... 
 

Vier je leukste kinderverjaardag in Het Land van Jan Klaassen! De entree voor de jarige is gratis, je wordt in het zonnetje gezet en krijgt een kado. Een dag om nooit te vergeten, samen met je vrienden en vriendinnen. Jan Klaassen organiseert het hele jaar leuke themadagen dus houd de website janklaassen.nl goed in de gaten. Like ons op Facebook voor mooie acties, prijsvragen en nieuwtjes! 

Op 150 meter van het pretparkpark vind je kindercamping “Jan klaassen Dromenland”. Gezinnen slapen in unieke accommodaties. De camping beschikt over een helikopter, brandweerwagen, Amerikaanse schoolbus, piratenschip, boomhut, meerdere pipowagens en tipi’s. Niet alleen de accommodatie zorgt voor de beleving. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met een eigen thema. Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij. Kijk opwww.janklaassendromenland.nlKijk op www.janklaassen.nl voor meer informatie, aanbiedingen, entreeprijzen, kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeest en groepsuitjes. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden op de website.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 6 juli 2019 tot en met Zondag 1 september 2019

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Maandag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00

Gildeweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7047 AR, Braamt