Zuidas Run

Hardlopen met collega’s

De Zuidas Run is een uniek evenement op de Amsterdamse hardloopkalender omdat de grootste groep deelnemers werkzaam is op de Zuidas. De meeste bedrijven in dit gebied zijn vertegenwoordigd en medewerkers vormen normaal gesproken hun eigen hardloopteams om geld in te zamelen voor een goed doel. Je hoeft echter niet op de Zuidas te werken om mee te kunnen doen, iedereen kan deelnemen aan de 4 en 10 mijl lopen, en er zijn ook twee Kids Run.

Het Gustav Mahlerplein is het centrale punt voor start, finish en de prijsuitreikingen. Volwassenen dienen zich van tevoren in te schrijven, kinderen kunnen zich op de dag zelf aanmelden.

Het concept dat centraal staat is ‘From Suit to Shirt’. Daag je collega’s uit en bereid je voor met een hardloopschema dat perfect bij jou past. Voor de start van de race op vrijdag rond zonsondergang, is er een mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘Running Buffet’ en kun je warming-up sessies bezoeken van motiverende sprekers op het Gustav Mahlerplein. Na de race is er volop gelegenheid om te netwerken op de ‘Cooling Downtown Afterparty’.

Kijk voor meer informatie op
www.zuidasrun.nl.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 35.00

Vrijdag 27 september 2019 Vanaf 17:00 tot en met 22:00

* Genoemde datum en tijd voor 2019 is onder voorbehoud

Gustav Mahlerplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1082 MS, Amsterdam