Winkelen door het hele land

vrijdag 10 november 2017

Of je nu doelgericht aan het shoppen bent of gewoon rondsnuffelt voor hebbedingetjes: winkelen is voor veel mensen een favoriet tijdverdrijf. Gelukkig barst het in Nederland van de gezellige winkelsteden.

Met eindeloze straten, waar je je ogen goed de kost kunt geven.

Winkel van warenhuis tot exclusieve boetiekjes

Elke twee jaar wordt de prijs voor de Beste Binnenstad uitgereikt, wat het perfecte excuus is voor een uitstapje naar een nieuwe winkelstad. Daarnaast zijn er in Nederland volop steden met zo veel leuke shops dat je er eigenlijk altijd wel slaagt, zoals Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Haarlem en Maastricht.

Voor de merkliefhebbers is Roermond een prima optie. Hier kun je naar hartenlust winkelen in Designer Outlet Roermond: een outletcentrum met meer dan 180 designerwinkels en fiks afgeprijsde merkkleding, waar ook onze oosterburen graag stad en land voor afreizen.

Ook in het hart van Nederland, Lelystad, vind je een groot outletcentrum met internationale modemerken: Batavia Stad Fashion Outlet. Ontdek hier meer dan 150 prachtige winkels, geniet van kortingen en geef je voeten even rust in een van de gezellige cafés.

Echte koopjesjagers kunnen op alle dagen van de week terecht bij de vele markten, braderieën, vlooienmarkten en dagmarkten die in heel Nederland plaatsvinden.

Overzicht van winkels in Nederland

Bekijk het overzicht van toeristische informatie over winkelen in Nederland aangeleverd door de VVV’s in het land.